Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Serbia e viteve të 90-ta, si ISIS-i sot

Prizren Post | 10:45 - 10.09.2016

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Novi Sad – Kryetari i Shoqatës së Gazetarëve të Pavarur në Vojvodinë, Nedim Sejdinoviq, tha se Serbia në vitet e nëntëdhjeta ishte ajo që i ashtuquajturi Shtetit Islamik është sot.

“Serbia në vitet e nëntëdhjeta ishte e njëjta më atë çfarë është Shteti Islamik sot”, tha sot Sejdinoviq në një tryezë të rrumbullakët.

Sipas tij, partia e cila është tani në pushtet ka një “përzierje të gjakut me biznes dhe gjakut me korrupsion”, transmeton lajmi.net.

“Është një përzierje e thellë e cila po e shkatërron shoqërinë tonë”, tha thënë ai.

Ai shtoj, se serbët po jetojnë në një vend në të cilin u rrahën profesorët, vetëm pse ata kishin qëndrimet e tyre.


Bëni një koment