Komente te: Ahmeti së bashku me ambasadoren turke Kiliç dhe përfaqësuesit e TIKA-së përuruan çerdhet e reja në Prishtinë https://prizrenpost.com/al/ahmeti-se-bashku-me-ambasadoren-turke-kilic-dhe-perfaqesuesit-e-tika-se-peruruan-cerdhet-e-reja-ne-prishtine/ Nga qendra e Ballkanit! Wed, 27 Dec 2017 19:01:00 +0000 hourly 1 https://wordpress.org/?v=6.0.1