Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Arrihet marrëveshja ndërmjet Iranit dhe Grupit P5+1

| 17:15 - 14.07.2015

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Irani dhe fuqitë e mëdha kanë arritur në marrëveshje mbi programin bërthamor iranian, bëri të ditur një burim diplomatik.

“Marrëveshja është arritur”, theksoi i njëjti burim në përfundim të 21 muajve negociatash dhe një raundi final prej më shumë se 17 ditësh negociatash të vështira në Vjenë për zgjidhjen e kësaj çështjeje që ka përkeqësuar marrëdhëniet ndërkombëtare që prej 12 vjetësh.


Arivisti Company