Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Biznesmenët: Pagesat për lehonat po na dëmtojnë

Prizren Post | 20:44 - 16.10.2018

Prishtinë – Biznesmenët kosovarë po i konsiderojnë të dëmshme pagesat që ua bëjnë punëtoreve lehona.

Për këtë dhe probleme tjera si ligji për TVSH-në dhe ai i punës, këta biznesmenë u mbledhën në kryeqytet për t’ia parashtruar kërkesat e tyre zëvendëskryeministrit Fatmir Limaj dhe ministrit të Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skënder Reçica.


Etiketa:
Arivisti Company