Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

BMW i8 vjen për 850 mijë $ [Video]

Prizren Post | 21:12 - 14.09.2014

Modeli i ri i BMW, BMW i8 ka dalë në treg në Pebble në Kaliforni për 825 mijë dollarë.

Pamja e jashtme e makinës, e përshtatur me fibra karboni dhe bagazh të punuar nga Louis Vuitton janë të mjaftueshme për t’i bindur klientët që të shpenzojnë këtë shumë marramendëse për makinën sportive.

BMW i8 vihet në lëvizje nga një motor 91.5 kubikë, i cili kombinohet me një motor hibrid, që siguron një fuqi shtesë prej 266 kW. Produkti ka një bateri litium-hekuri me një kapacitet prej 5.2 kW/orë dhe me energji inteligjente.

Këto foto të makinës janë bërë në rrugët e Holandës.


Arivisti Company