Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Edukatorja që rrahu 3 vjeçarin mbetet në burg

Prizren Post | 16:35 - 14.07.2016

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Gjykata e Apelit ka lënë të pandryshuar masën e sigurisë arrest me burg për Anjeza Shabanin, e cila akuzohet për keqtrajtim të një të mituri.

Anjeza Shabani, ish-administratore e një kopshti privat, u filmua duke keqtrajtuar fizikisht dhe psikologjikisht një fëmijë 3-vjeçar.


Bëni një koment