Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Erdogani u bën thirrje vendeve islame të tregojnë solidaritet mes vete rreth zhvillimeve të fundit

Prizren Post | 22:51 - 04.10.2016

Ankara – Një temë tjetër ka qenë ajo e marrëdhënieve të Turqisë me Egjiptin.

“Proesi për normalizimin e marrëdhënieve mes Turqisë dhe Egjiptit mund të fillojë nëse lirohen udhëheqësit e burgosur të qeverisë egjiptiane të zgjedhur demokratikisht,” ka bërë të qartë Erdogani, duke e patur fjalën për lirimin e Muhammed Mursit me shokë.


Arivisti Company