Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Gjermania ka nisur një hetim kundër kreut të Facebook-ut

Prizren Post | 11:55 - 05.11.2016

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Berlin – Prokuroria Shtetërore e Gjermanisë ka nisur një hetim kundër njërit nga themeluesit dhe drejtuesit e rrjetit social Facebook, Mark Zuckerberg i cili akuzohet se “me vetëdije ka ndihmuar në agjitacionin e opinionit”, raporton Anadolu Agency.

Zuckernerg akuzohet se me vetëdije ka ndihmuar në nxitjen publike të dhunës dhe urrejtjes duke injoruar realitetin se përdoruesit e rrjetit Facebook publikojnë thirrjet për vrasje, kërcënojnë me dhunë, mohojnë gjenocidin mbi hebrenjtë si dhe mesazhe të tjera që janë në kundërshtim me normat dhe liritë ndërkombëtare.


Bëni një koment

Arivisti Company