Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

iPhone 6, gati të pushtojë dyqanet

Prizren Post | 13:23 - 11.08.2014

Dalin imazhe të reja të iPhone 6 i cili pritet të dalë në shitje në muajin e ardhshëm. Pajisja e re nga Apple do të ketë një çip të ri WiFi super të shpejtë dhe njësensor të përmirësuar kontakti me gjurmët e gishtërinjve.

Smartfoni pritet të ketë një aparat shumë të përmirësuar, me një sensor 13 megapixel, dhënë nga Sony ndersa ai do të prezantohet në një konferencë shtypi nga kompania Apple rreth datës 9 shtator.

134218


Arivisti Company