Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Javën tjetër seancë e jashtëzakonshme për Nehat Thaçin

Prizren Post | 00:20 - 09.10.2016

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Kuvendi i Kosovës do të mbajë seancë të jashtëzakonshme për të diskutuar rreth arrestimit të komandantit të policisë në rajonin e Mitrovicës Nehat Thaçit, që u bë nga policia serbe javë më parë.

Kërkesa për këtë seancë është bërë nga deputeti Gëzim Kelmendi dhe është mbështetur edhe nga deputetë tjerë të Kuvendit të cilët edhe i kanë dhënë nënshkrimet Kelmendit për të organizuar debatin parlamentar për Thaçin.

Deputeti Kelmendi i ka thënë Tribunës se ai ka mbledhur 45 nënshkrime për seancën e jashtëzakonshme dhe atë e ka protokolluar tashmë në administratën e Kuvendit.


Bëni një koment

Arivisti Company