Karikatura austriake e vitit 1913 – Koncerti europian në “Funeralin e Shqipërisë”

Revista satirike vjeneze “Kikeriki”, në ditët e para të majit u mundua ta thumbonte ashpër politikën dhe diplomacinë europiane, duke e trajtuar atë si shkaktare të asaj që shihej tashmë si fundi i Shqipërisë. Nga: Armand Plaka Gjithçka që po ndodhte deri në ato çaste, të paktën nga një pjesë e emancipuar e shtypit të … Vazhdoni me leximin e Karikatura austriake e vitit 1913 – Koncerti europian në “Funeralin e Shqipërisë”