Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Krasniqi-Doberstein, ndryshon orari i meçit

Prizren Post | 19:23 - 15.07.2016

Është shtyrë për dy orë fillimi i meçit të shumëpritur Haxhi Krasniqi-Jurgen Doberstein.

Edhe pse pritej që ballafaqimi të nis sonte në ora 20:00, ai do të zhvillohet me fillim prej 22:00.

Parameçet do të fillojnë në ora 19:00, derisa skena do të pushtohet nga boksieri kosovar dhe ai kazak tri orë më vonë, përcjellë “Lajmi.net”.

Krasniqi me fitore synon t’i afrohet titullit të kampionit botëror


Arivisti Company