Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Kriza politike dhe grafitet ndaj Presidentës

Prizren Post | 23:42 - 04.01.2016

Fatlum KRASNIQI

Kur Kosova po kalon nëpër një krizë politike dhe së asesi nuk po mund të lihen anash egot përsonale të krerëve politik, ajo çka do të ishte e mirëseardhur për qytetarët e vendit tonë do të ishte arritja e një uniteti në mes të pozitës dhe opozitës e jo sikur po i shohim këto veprimet e fundit që po tregojnë sjellje të ulta dhe fyesë ndërmjet tyre si dhe grafitet që po vin kundër Presidentës së Republikës së Kosovës si pasoj e hudhjës së fajit krejt diku tjetër.

Ajo çka mbetet shqetësuese dhe është kundër ligjore është fyreja e institucionit me të lart siç është ai i Presidentës po është aq edhe fyesë dhe nënçmues i femrës si individ shoqëror.

Këtu shtrohet pyetja se a duhet patjetër që Presidentja e Republikës së Kosovës mbas t’a këtë një parti të “fuqishme” politike, të përkrahur nga gazetarët në anën tjetër?


*Opinionet e autorëve nuk paraqesin domosdoshmërisht edhe opinionin e Prizren Post.


Arivisti Company