Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Kurti: Po përgatitemi për protesta të fuqishme

Prizren Post | 13:52 - 07.09.2015

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

“Gjithçka është në përgatitje të protestave. Marrëveshjet janë bërë brenda ditës…”, ka thënë Kurti.

Ish–lideri i Lëvizjes Vetëvendosje (LVV), Albin Kurti, në emisionin “Info- Box” të TV Dukagjini, ka thënë se ata si lëvizje po përgatiten që ditët e ardhshme të organizojnë protestë të fuqishme dhe masive.
Sipas tij, momentalisht LVV-ja është duke organizuar tribuna nëpër qytete të ndryshme të Kosovës.

“Gjithçka është në përgatitje të protestave. Marrëveshjet janë bërë brenda ditës…”, ka shtuar Kurti.


Bëni një koment