Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Labi: Politikanët që deri dje më shkruanin çdo ditë, sot as telin nuk e hapin

Prizren Post | 17:03 - 02.09.2017

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Tahiri përmes Facebook, ka treguar se disa prej bashkëpunëtorëve politikë nuk po i lajmërohen as në telefon derisa siç ka thënë sikur e kërkonin çdo ditë.

Ky është shkrimi i tij i plotë: 

Nuk e di a ndodh edhe me ju të dashur miq?!

Ata qe ma kishin nevojen deri dje, me thrisnin e me shkruanin për ditë…, kjo vlenë për disa nga bashkpuntorët politik. Sot po ndodhë kunderta, as sms-të nuk i kthejnë, apo edhe as telin nuk ta hapin…! 
Qudi ë….! 
A thua, a do të kisha vepruar kështu ndonjeherë me bashkpuntorët politik?! 

Si ka qenë ajo fjala popullore? 
Për nje laknurë, 500 pite me ti humb a si ishte?! 

Mirë! 
Nesër, nëse këta bashkpuntorë nuk do ta kanë mundësinë që të qasen me mua në telefon apo takime, mos të me shajnë mbrapa shpinës por le ti kujtojnë veprimet që i bëjnë me paramendim.

Unë personalisht, i’a çmoj mundin, kohën, kushtimin e kohës ndaj meje, kujdesin e te gjitha çdo njerit, ata të cilët japin mundin për mua. Edhe telefonin ua hapi, edhe sms-të ua kthej?! 

Të njejtën duhet ta bëjnë për mua, nuk u dashte ta bëjnë vetëm në kohën kur iu duhem apo kur iu deshta unë…! 

Le ta di mirë secili, se nuk jam vetëm një numër në jetë apo në rrethin e shoqerisë, unë posedoj me shumë vlera se sa numrat që i shofin njerzit në tabelen e shumezimit. Për mua ka rëndesi mirnjohja. Kurrë nuk do vjen në shprehje për mua paraja apo dhurata para njerzise. 

Për këtë do ua tregon koha dhe ju jap besën e Zotit, se do të keni nevojë për mua derisa të vdes. 

Jo larg, por shumë shpejt.

Labi!


Etiketa:

Bëni një koment