Komente te: LDK dhe VV: Seanca e jashtëzakonshme të mbahet sonte në orën 20:00 https://prizrenpost.com/al/ldk-dhe-vv-seanca-e-jashtezakonshme-te-mbahet-sonte-ne-oren-2000/ Nga qendra e Ballkanit! Tue, 04 Dec 2018 17:55:08 +0000 hourly 1 https://wordpress.org/?v=6.0.1