Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Studentët në Kosovë organizojnë marsh kundër bombardimeve në Halep

Prizren Post | 22:40 - 14.12.2016

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Prishtinë – Një grup studentësh të Universitetit të Prishtinës, “Hasan Prishtina”, kanë organizuar një marsh protestues kundër bombardimeve në Halep.

Një njoftimin e publikuar në internet studentët i kanë bërë ftesë gjithë OJQ-ve dhe qytetarëve të Republikës për pjesëmarrje.

Protesta do të mbahet me 16 dhjetor, në ora 14:00 dhe Nisja do të bëhet nga Teatri Kombëtar.


Bëni një koment

Arivisti Company