Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Mos e ndrydh fytyrën

Prizren Post | 11:35 - 11.12.2016

MOS E NDRYDH FYTYREN

Nga se nuk do te flasesh,
e kam te kjart,
s’e c’te ka gjetut!
Por ti mos u ndrydhe
ne fytyre…
Sa rende e kam
te te shoh ashtu.
Mos i bishtero te vertetes.
Hakmarrja s’eshte e ndershme!
Nuk do te jesh
ne perqafim te diellit…
Po dhe hena s’do shndrit.
Sa e trisht
me duket kjo ndrydhje,
ne shpirt plot amulli!
Megjithate zemra s’pushon
se rrahuri n’keto net me njegull.
E UNE,
S’te dua me ate fytyre
te ndrydhur…
qe ma ze frymen!

Autor: Halit BATJARI


Arivisti Company