Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Mustafa lëshon seancën, shkon në Qeveri

Astrit Shehu | 12:59 - 03.08.2015

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa ka lëshuar seancën e Kuvendit dhe për momentin po qëndron në ndërtesën e Qeverisë së Kosovës.

Ai duket që po përgatit dy projektligjet që pritet ti dërgojë sot në seancën e jashtëzakonshme.

Mustafa gjatë fjalimit në seancën e sotme paralajmëroi se do të mbajë një mbledhje të jashtëzakonshme dhe do t’i dërgojë Kuvendit projektligjin për Dhomat e specializuara dhe Zyrën e prokurorit të specializuar, si dhe Projektligjin për mbrojtjen juridike dhe mbështetjen financiare të personave të akuzuar potencial në proceset gjyqësore pranë dhomave të specializuara.

Ai tha se Qeveria do të kërkoi sot seancë të jashtëzakonshme për t’i miratuar këto projektligje.


Etiketa:

Bëni një koment

Arivisti Company