Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Mustafa: Marrëveshjet e arritura dje, me peshë historike

| 10:22 - 26.08.2015

Kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa ka njoftuar se në seancën e parë të Kuvendit të Kosovës do t’i njoftojë deputetët për katër marrëveshjet e arritura dje në Bruksel.

Kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa ka njoftuar se në seancën e parë të Kuvendit të Kosovës do t’i njoftojë deputetët për katër marrëveshjet e arritura dje në Bruksel, në mes Qeverisë së Kosovës dhe asaj të Serbisë.

Ja postimi i plotë i kryeministrit Mustafa në facebook:

Ne seancën e pare te sesionit vjeshtor do ta informojmë Kuvendin për katër marrëveshjet, te cilat, me 25 gusht , i arritëm ne Bruksel. Janë këto marrëveshje me peshe historike ne rrugën e forcimit te shtetit tone dhe te partneritetit me BE-ne dhe SHBA-ne.


Arivisti Company