Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Në vend të zallit, deveja pushon në borë

Prizren Post | 15:49 - 14.12.2013

Kajro, 13 dhjetor – Pasi mbuloi një pjesë të Lindjes së mesme, bora përfshiu edhe kryeqytetin egjiptian, Kajro, gjë që sipas mediave të atjeshme ndodh pas 100 e kusur vjetëve, transmeton LA Times.

Stuhia rekord e borës që ka goditur Lindjen e Mesme iu ka krijuar probleme të mëdha dhjetëra mijëra refugjatëve sirianë në Liban.

Raportohet që në Izrael një numrë i madh i qytetarëve ka mbetur pa energji elektrike, kurse ushtria dhe policia kanë shpëtuar mijëra bashkëvendës të tyre të gozhduar nga bora dhe akulli.


Arivisti Company