Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Netanjahu reagon ndaj deklaratave të Ban Ki Moon

Prizren Post | 09:21 - 20.06.2015

Tel-Aviv – Kryeministri i regjimit sionist ka kritikuar deklaratat e sekretarit të përgjithshëm të OKB në lidhje me vrasjen e fëmijëve palestinezë.

Benjamin Netanjahu, kryeministër i regjimit sionist, të premten reagoi ndaj deklaratave të Ban Ki Moon, sekretar i përgjithshëm i OKB, në lidhje me vrasjen e fëmijëve palestinezë në rripin e Gazës dhe ka theksuar se OKB duhet të mbështet Izraelin përballë Hamasit. Vlen të theksohet se Ban Ki Moon të enjten ka kërkuar nga Izraeli që të mbrojë jetën e fëmijëve palestinezë të cilët në agresionin e kaluar të regjimit sionist kundër rripit të Gazës më së shumti kanë pësuar dëme.


Arivisti Company