Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Për pranimin e Kosovës në FIFA dhe UEFA 26 mijë pëlqime, duhen 100 mijë

Prizren Post | 08:40 - 12.11.2013

Prishtinë, 11 nëntor – Në faqen “Accept Kosovo in UEFA dhe UEFA”, që është hapur në rrjetin social “Facebook”, bëhet thirrje që të pranohet Kosova në instancat më të larta të futbollit.

Siç njoftojnë organizatorët e faqes, deri më tani janë mbledhur 26,120 pëlqime, ndërkaq synohet të mbledhin 100 mijë, të cilat do të shfrytëzohen si nënshkrime për pranimin e Kosovës në UEFA dhe FIFA.

“Objektivi ynë është t’i bëjmë 100,000 pëlqime, që do të vlejnë si 100,000 nënshkrime për pranimin e Kosovës në FIFA dhe UEFA… Edhe ti na duhesh!”, kanë shkruar ata në këtë faqe.

kos


Arivisti Company