Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Pilotët francez në grevë gjatë Euro 2016

Prizren Post | 11:52 - 11.06.2016

Pilotët e linjës ajrore kombëtare franceze kanë filluar një grevë katër ditore e cila mund t’ua prishë planet mijëra tifozëve të futbollit në ditën e dytë të Euro 2016.
Air Francë ka anuluar deri në 30% të fluturimeve për sot.

Por, ka thënë se do t’i japë prioritet udhëtimeve në qytetet ku zhvillohen ndeshjet e kampionatit evropian.

Sindikatat e pilotëve dëshiron që Qeveria të heqë dorë nga ligjet e reja të punës të cilat e bëjnë më të lehtë pushimin nga puna si dhe punësimin e njerëzve.


Arivisti Company