Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Puçi i planifikuar me preçizitet strategjik

Prizren Post | 18:26 - 17.07.2016

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Sokol BRAHAJ

Sokol BRAHAJ

Puçi ushtarak ishte planifikuar me preçizitet strategjik dhe nuk ishte shfaqje teatri, por kesaj rradhe duke mos i vene rendesi presidentit, qeverise dhe popullit te Turqise.

Grushtshteti eshte puç, eshte krim kundrejt njeriut, eshte antidemokrat, eshte antinjerezor dhe ne nje Turqi te sotshme nuk pranohet siç e pau e gjithe bota. Puçi nuk behet me 5 vete, por me nje organizim sekret shume te gjere, me llogjike dhe logjistike vendore globale, formohet nje rrjet hienash qe presin gjahun e çakallit, çakalli po ja doli me sukses ne kapje te gjahut atehere te gjithe hienat behen luanesha…dhe keto hiena jane fizikisht shume afer me pushtetaret e qeverise dhe afer atyre qe mund mos ta pranojne rebelimin e tyre.

Per kete zgjerimi i arrestime do vazhdoje deri sa te pastrohen te gjitha mbeturinat e mbetura.
Kte e bejme ne, jo vetem si AKParti dhe Presidenti Erdogan, por kete e bejme si shtet, se bashku me te gjitha partite parlamentare te opozites, CHP, MHP dhe HDP. Te vendosur si shtet tradicional qeverises qe prej shekujsh, ne emer te shtetit te gjithe partite e popullit turk sot jemi te vendosur ti nxjerrim para drejtesise gjakpiresit e popullit tone puçiste e ndihmetaret e tyre qe i perkasin strukturave paralele tha Cemil ÇIÇEK, Ish Kryetari i Paramentit per NTV.

18:35-17/07/2016 [sipas kohës lokale në Turqi]
Per Prizren Post Gazetari
Sokol BRAHAJ

*Opinionet e autorëve nuk paraqesin domosdoshmërisht edhe opinionin e Prizren Post.


Bëni një koment

Arivisti Company