Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Punëtori i hedh kovën me ujë të nxehtë në kokë kolegut (Video)

Prizren Post | 19:15 - 12.04.2016

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Një punëtor është dënuar me pesë vite e gjysmë burg pasi derdhi kovën me ujë të nxehtë mbi kokën e një prej kolegëve të tij në Zelandën e Re.

Kian-Wee Show, 28 vjec, i cili punon në kompaninë e prodhimeve të freskëta Tuners and Groëers në Ëhakatu, në jug të Zelandës së Re, raportohet se ishte i nxehur me kolegun e tij, Bin Wu, pasi një ditë më parë ai kishte ngrënë gjysmën e hotdog-ut të të dashurës së tij.

Në pamjet e marra nga kamerat mbikqyrëse, Show shihet teksa shkon të mbushi kovën me ujë të nxehtë dhe më pas shkon t’ia derdhi kolegut të tij në kokë.

https://www.youtube.com/watch?v=AoMmx7JkBlY


Bëni një koment