Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Rama: Në shkolla të bëhet mësimi i fesë (Video)

Prizren Post | 15:44 - 09.04.2016

Kryeministri Edi Rama ka hedhur idenë qe ne shkollat publike shqiptare, nxënësit te mësojnë mbi kulturën fetare.

Ky fakt sipas kreut te qeverise nuk do te cenoje laicitetin e sistemit arsimor, por do te shërbeje si nje arme e forte, për te mos u bere pre e propagandës se atyre qe kryejnë krime ne emër te zotit.

Me tej kreu i qeverise theksoi se kjo nisme do te nise ne shkolla urbane dhe rurale dhe se tekstet do te jene te harmonizuara me institucionet ndërkombëtare.

Deklaratat Rama i beri gjate fjalës qe mbajti ne aktivitetin organizuar nga Komuniteti Mysliman për profetin Muhamed.


Etiketa:
Arivisti Company