Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Shkrim prekës nga ylli i Barcelonës për Erdoğanin

Prizren Post | 02:29 - 19.07.2016

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Tash nëse thoni lajkatar thoni…!!! Gjatë gjithë jetës pa marrë asgjë nga asnjë institucion i shtetit po shkruaj…u sëmurëm thirrët, u mërzitëm thirrët, u gëzuam thirrës, ju dërguam selamin e Allahut thirrët dhe i dolët zot çdo vendi të botës, kur flisnim me ju, ju nuk thamë bile çdo herë me ne u bëtë vëllau ynë i madh…! dolët zot…! nëse sot është ditë e vështirë për ju, sot jemi pranë jush i nderuar…! Unë besoj që këtë vend për ta bashkuar përsëri do të mblidhni njerëz, Allahu ju bëftë të lumtur në dy botët!! Ju dërgoj me ndërgjegjshmëri nga zemra ime!!! Ju jeni kryekomandanti im!!! Në çdo rrethanë… (jam futbollist, jam përkrahës kam mendimet e mia të lira)!!! #rrofterepublikaeturqise

Më poshtë postimi i Arda Turan në Instagram:


Bëni një koment

Arivisti Company