Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Shpresat e Kosovës për viza pas 2019

Prizren Post | 11:31 - 07.08.2014

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Bruksel – Vendi i komisionerit për Zgjerime Europiane Stefan Fule në përbërjen e re te Komisionit Europian mund të mbetet i zbrazët, pasi që deri ne vitin 2019 nuk do të ketë pranim të anëtarëve të rinjë në “familjen europiane”.

Ky është një lajm i keq për shtetet e ballkanit si: Shqipëria, Kosova, Mali i Zi, Maqedonia, Bosnja dhe Serbia të cilat kanë aspirata për tu anëtarësuar në BE. Ndërkohë për Kosovën ky lajm mund të merret edhe si mos liberalizim i vizave deri në vitin 2019./Prizren Post/


Etiketa:

Bëni një koment

Arivisti Company