Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Skena politike gjendet mbi fushë të minuar

Prizren Post | 19:16 - 02.09.2014

Prizren – Pas njoftimit që lëshoi Partia Demokratike e Kosovës se Blloku duhet të shkoj në një takim të përbashkët te Flora Brovina, kryetari i Bashkimit Demokratik Zafir Berisha ka reaguar përmes një shkrimi të publikuar në facebook ku thotë se Kosova gjendet mbi një “fushë të minuar” në aspektin politik dhe se duhet t`i shmangemi zgjedhjeve të jashtëzakonshme.

Më poshtë e keni shkrimin e plotë të postuar në facebook nga deputeti Zafir Berisha:

Prizren Post


Arivisti Company