Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Stadiumi “Përparim Thaçi” do bëhet me tribuna të reja [foto]

Prizren Post | 00:33 - 17.01.2016

Prizren – Pas marrjes së KF “Liria” nën menaxhimin e Kuvendit të Komunës së Prizrenit, pas zhgjedhjes së kryesisë profesionale të klubit, një vit më parë, dhe pas hyrjes së klubit në Superligën e Kosovës, i erdhi koha edhe investimeve në Stadiumin ‘Perparim Thaçi’.


Komuna e Prizrenit, në bashkëpunim dhe koordinim të plotë me kryesinë dhe kryetarin e klubit, ka hartuar projektin për ndërtimin e tribunave të stadiumit në katër anët e saj, duke përfshirë ndërtimin edhe të shumë lokaleve nën tribuna (ulëset), ndrrimin e barit të fushës dhe pajisjet e nevojshme për një stadium me standarte të duhura.

2

Punimet do të fillojnë pas përfundimit të procedurave tenderuese, dhe do të zhvillohen gjatë viteve 2016/17, finacimi do të bëhet nga Komuna e Prizrenit, bëri të ditur Kujtim Gashi, Kryesues i Kuvendit Komunal të Prizrenit.

3

4

5

6

7

8

9

10


Arivisti Company