Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Studentët kosovarë vizituan Krahun Rinor të AKP-së në Ankara

Prizren Post | 20:38 - 12.04.2014

Studentët kosovar që studiojnë në Turqi vizituan Krahun Rinor të Partisë për Drejtësi dhe Zhvillim në Ankara në prag të 23 prillit Festës Kombëtare të Turqve në Kosovë.

Në takim u pritën nga kryetari i Krahut Rinor të AKP-së z. Zafer Çubukçu të cilin e njoftuan rreth përgatitjeve për “Festivalin Vëllazëror” që do të organizohet për nder të kësaj feste.


Arivisti Company