Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Super-hëna e vitit: 20 foto nga e gjithë bota

| 13:02 - 12.08.2014

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Në fundjavë hëna ishte më e plotë dhe më e shndritshme se zakonisht. Kjo super-hënë, e cila ishte 14% më e madhe dhe 30% më e shndritshme, mund të shihej në mbarë botën. Ja disa nga fotot më të bukura, të kapura nga vende të ndryshme të botës të dielën në mbrëmje.

Madrid, Spanjë

 

 

 

 

 

 

 

 

Berlin, Gjermani

Berlin

 

 

 

 

 

 

 

 

Trento, Itali

Italy-Supermoon

 

 

 

 

 

 

 

 

Athinë, Greqi

Athens-Supermoon

 

 

 

 

 

 

 

 

Glastonbury, Angli

Glastonbury-Supermoon

 

 

 

 

 

 

 

 

Pragë, Republika Çeke

Prague-Supermoon

 

 

 

 

 

 

 

 

Nju Jork

NYC-Supermoon-3

 

 

 

 

 

 

 

 

Las Vegas

Las-Vegas-Supermoon

 

 

 

 

 

 

 

 

Arlington, Virginia

Arlington-Supermoon

 

 

 

 

 

 

 

 

Washington, D.C.

DC-Supermoon

 

 

 

 

 

 

 

 

Miami, Florida

Miami-Supermoon1

 

 

 

 

 

 

 

 

 Tiranë, Shqipëri

Tiranë-Shqipëri

 

 

 

 

 

 

 

 


Bëni një koment

Arivisti Company