Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Tensionohen raportet ndërmjet NATO’s dhe Rusisë

Prizren Post | 12:11 - 22.06.2016

Prej disa kohësh tensioni mes Rusisë dhe NATO-s është shumë i lartë, për shkak të vendosjes së aleancës në kufijtë me Rusinë.
Pavarësisht thirrjeve diplomatike nga të dyja palët, tensioni sa vjen e rritet.

Por Putinit duket se i ka sosur durimi.

Në mbledhjen e fundit sot në mëngjes, me deputet rusë, Putin tha se duhet t’i jepet fund retorikës agresive të NATO-s.

“Retorika agresive e NATO-s sa vjen e po rritet. Ne do të marrim masat tonë”, tha Putin para Dumës ruse.


Arivisti Company