Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Top 10 futbollistët më të shtrenjtë në botë

Prizren Post | 22:23 - 01.07.2013

“FIFA Cies” ka bërë përzgjedhjen e 10 futbollistëve më të shtrenjtë aktualisht në botë. Lionel Messi është i pari me më së shumti vlerë. 250 milion euro është vlera e Messit.

Përgjysmë më pak se ai ka vlerë Ronaldo që është në vendin e dytë. Cavani është në pozitën e tretë para Eden Hazard dhe Kuan Agueros që zënë pozitat 4 dhe 5.

Falcao, Balotelli, Rooney, Bale dhe Silva përmbyllin top 10-shen e lojtarëve më të shtrenjtë.


Arivisti Company