Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

TRADHETIA SKA GRADE TË DENOHEN TË GJITHË – Nga TBMM / Asambleja e Madhe Parlamentare e Republikës së Turqisë.

Prizren Post | 18:32 - 16.07.2016

28065979_n

Të gjitha partitë parlamentare u mblodhem sot në mbledhje të jashtzakoshme në parlament dhe të gjithe së bashku e nënvizojmë që mbrëmja e djeshme ishte një atentat për grusht shteti e puç ushtarak.
Paralelistët kudo qofshin dhe kushdo qofshin ata do ta marrin dënimin e merituar si para ligjit të drejtësisë po ashtu edhe para ndërgjegjes së popullit turk, sepse ata deshën të ja marrin dinjitetin dhe nderin e popullit krenar të Turqisë.
Por çdokush duhet ta kuptojë që asnjë forcë në Turqi, qoftë lokale apo mashë e ndikimit global nuk do ja arrijë kurrë të prishë demokracinë e vendit tonë.
Sovraniteti i përket vetëm popullit dhe votës se popullit të Turqisë.
Qofshin të mallkuar tradhtarët e kombit.
U prefshin në paqe të ndjerët martirë (shehidë) dhe ngushëllime për familjet, te afërmve te tyre dhe mbare popullit të Turqisë. Si e vetmja forcë e sovranitetit dhe e unitetit të shtetit tonë ju urojmë shërim të shpejtë të plagosurve.
Zoti na ruajtë neve me mbarë popullin tonë, na ruajtë institucionet, qeverinë, shtetin dhe demokracinë tonë.
Falenderojmë popullin tonë për mbeshtetjen e madhe dhe vendosmerinë në qendrim kundra çdo lloj tradhëtie që desh me u bërë dje, faleminderit dhe disa shteteve për ndihmën e dhënë morale e shpirtërore.
Ne emër te popullit te Turqisë, unimalisht të gjithë partitë parlamentare të Asamblesë së Madhe Parlamentare të Turqisë TBMM.

Gazetar Sokol Brahaj


Arivisti Company