Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Ulpiana, parku i parë arkeologjik në Kosovë

Fotogaleri14 FotoPrizren Post | 15:30 - 12.07.2016

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit në vjeshtë të këtij viti do të përfundojë punimet në Ulpianë, një vend arkeologjik në afërsi të Prishtinës i cili parashihet të kthehet në një park arkeologjik.

Si i tillë, parku Ulpiana, i cili është ilustruar përmes fotografive, do të jetë parku i parë arkeologjik në Kosovë.

9

Fotogaleri


Arivisti Company