Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Unë votoj për Kadri VESELI | Personi i vitit 2014 nga bota shqiptare!

Prizren Post | 14:03 - 11.12.2014

Unë votoj për Kadri VESELI | Personi i vitit 2014 nga bota shqiptare!

  • Jo (93%, 644 Vota)
  • Po (7%, 46 Vota)

Numri i votuesve: 690

Loading ... Loading ...

Kadri Veseli ka lindur më 31 maj të vitit 1967 në Mitrovicë. Ish-kryetar i Shërbimit Informativ të Kosovës – SHIK. Zëvendëskryetar dhe Nënkryetar për Politika Publike dhe Zhvillimore në Partinë Demokratike të Kosovës. Aktualisht është Kryetar i Kuvendit të Kosovës.


Arivisti Company