Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Van Damme: Nëse dëshironi të hani shëndetshëm, ndjekeni shembullin e profetit Muhamed (Video)

Prizren Post | 19:31 - 02.05.2016

Aktori i mirënjohur botëror Jean-Claude Van Damme ishte pyetur rreth të ngrënit të shëndetshëm. Ai tha se duhet ndjekur shembullin e profetit Muhamed paqja dhe mëshira e Zotit qoftë mbi atë.

“Profeti Muhamed ishte shumë i mençur, ai e dinte çfarë është e mirë për të ardhmen për trupin. Mos më pyetni mua dhe më besoni, ju keni gjithçka që ju nevojitet”


Etiketa:
Arivisti Company