Prizren Post | Abonimi

Abonohuni në listën tonë të emaileve

Abonohuni në Prizren Post

KURSENI NGA LAJMET 84%
DONACIONI VJETOR 20$
ÇASJA DIGJITALE PËRFSHIRË
HAPI 1
Zgjidhni mënyrën e abonimit në Prizren Post
1 VIT TË PLOTË ÇASJE NË PRIZREN POST të shtypur, digjital dhe 1 vit në Prizrenpost.com (52 publikime), plus 1 vit çasje në Prizrenost.com Premium vetëm për 20$.
1 VIT VETËM NË FORMË TË SHTYPUR (52 publikime) vetëm për 15$.
HAPI 2
Jepni të dhënat

Çfarë lloji të e-maileve dëshironi të merrni?


HAPI 3
Jepni të dhënat për donacion
Detajet përditësohen automatikisht: Ne do t`ju faturojmë dhe bëjmë tërheqje automatike nga kredi/debit kartela apo PayPal llogaria juaj në çmimin e zgjedhur tani dhe para çdo mandati të ri të abonimit me tarifën më të ulët në fuqi, derisa ju të anuloni abonimin, të cilin ju mund ta bëni në çdo kohë.

Nëse doni të kontaktoni me Kujdesin për Klientë apo ta anuloni abonimin në Prizren Post mund ta bëni përmes info@prizrenpost.com apo përmes tel: 0850 346 78 12, +377 44 944 918, +90 507 902 75 51