Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

100 mijë kërkesa për Shqipëri – Serbi

Prizren Post | 11:43 - 01.10.2015

Sekretari i FSHF-së, Ilir Shulku ka njoftuar se janë bërë afro 100 mijë kërkesa për bileta të ndeshjes kundër Serbisë

Sekretari i FSHF-së, Ilir Shulku ka bërë të ditur se janë bërë afro 100 mijë kërkesa për bileta të ndeshjes kundër Serbisë.

Ka pasur afërsisht 100 mijë kërkesa për bileta nga tifozët e kombëtares”, tha Shulku, dhe për këtë janë detyruar të bëjnë përzgjedhje.

“Procesi i shitjes së biletave është pikë shumë e rëndësishme e këtij procesi. Për këtë ndeshje mbajtëm të njëjtat çmime si ndeshjet e tjera. Kemi shitur online 20% të biletave, dhe grupimet e dedikuara që tashmë dihen që janë mbështetësit kryesor të ekipit kombëtar kemi ruajtur marrëdhënie konstante”, vijoi Shulku.


Etiketa:
Arivisti Company