Intervistë « Prizren Post

2020-12-25 Intervistë Shëndetësi
2014-03-13 Intervistë Sport
2014-02-21 Intervistë Kulturë
2014-02-20 Intervistë
Na ndiqni:
Get it on Google Play
Prizren Post është ofrues i madh rajonal i lajmeve në Ballkan që arrin tek më shumë se një qind mijë njerëz çdo ditë. Prizren Post informon publikun për ngjarjet dhe të rejat e fundit në fushat e kulturës, financave, lajmeve kombëtare dhe ndërkombëtare përmes platformës multigjuhësore elektronike. Mësoni më shumë rreth produkteve të Prizren Post: