Dhuna policore kundër studentëve


E martë, 28 Janar 2014

Ata dolën që të protestojnë ndërsa u tërhoqën zvarrë ku shumë prej tyre edhe u lënduan.

Nuk pati dallim në mes të meshkujve dhe femrave. Policia e Kosovës i trajtonte të gjithë studentët e mbledhur para rektoratit njësoj. Qëllimi i tyre i vetëm ishte që t’i largoj ata nga oborri edhe pse rezultoi me mbi një 20 të arrestuar.

Pamjet që do t’i shihni në vazhdim do të ju ngjajnë me protestat e dhunshme në Ukrainë mirëpo janë në Prishtinë.

Dhunë dhe shtypje e një grupi studentësh të cilët në fund të fundit kishin dalë për të ushtruar një të drejt qytetare. Për të protestuar.

Etiketa: , ,