Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

68 operacione për 24 orë

Prizren Post | 09:41 - 07.12.2018

PRISHTINË – Në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës vetëm në 24 orët e fundit janë kryer 68 operacione.

QKUK njofton se në sallat gjinekologjisë 23 raste, emergjencë 5, ortopedi 8, kirurgji maksilofaciale 3, ORL 9, torakale 1 , kirurgji plastike 3, kirurgji vaskulare 4, kirurgji e fëmijëve 6 raste, urologji 5 raste, neurokirurgji 1 rast.

Po ashtu, janë kryer 6 raste operacioni në kirurgji abdominale.

Klinika e Anestezionit ka aplikuar anestezione edhe në kabinetin e gastroskopisë, 2 anestezione tek kabineti i CT-MRI dhe punksioneve 5 anestezione.


Etiketa:

Bëni një koment