Ali Ahmeti formon “Frontin evropian” me Skender Rexhepin


E martë, 19 Mars 2024

SHKUP – Ali Ahmeti tha se “sot hapet një kapitull i ri sot hapet Fronti evropian, i cili do të jetë një nisëm e cila dëshmojë se ne kemi synim proceset integruese”.

Ndërsa Skender Rexhepi theksoi se vendit i nevojitet veting në gjyqësor dhe tek funksionarët.

Ali Ahmeti tha se “Fronti evropian” ka të gjitha kapacitetet intelektuale dhe politike që të përballet me të gjitha sfidat dhe për ta çuar vendin drejt integrimit evropian.

Ahmeti poashtu u kërkoi të gjithë qytetarëve që të mbështesin Bujar Osmanin për president të vendit.

Kryetari i BDI-së tha se zgjedhjet e 8 majit do të jenë edhe referendum për vendin për atë se nga cila rrugë do të shkojë vendi.

Ahmeti njoftoi se janë në bisedime edhe me Aleancën për Shqiptarët të krahut të Selës, PDSH-në e Menduh Thaçit dhe Arijanit Hoxhën dhe partitë turke dhe rome.

Etiketa: , ,