Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Ambasadori amerikan: Miratimi i Gjykatës, i rëndësishëm për reputacionin e Kosovës

Prizren Post | 10:02 - 04.08.2015

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ambasadori i ri SHBA-ve në Kosovë, Greg Delawie, e ka përgëzuar Kosovën për miratimin e ndryshimeve kushtetuese dhe ligjit për Gjykatën Kushtetuese.

“E përgëzoj Kosovën për miratimin e amendamentit dhe ligjit për Gjykatën Kushtetuese. Kjo është e rëndësishme për sundimin e ligjit dhe reputacionin ndërkombëtar të Kosovës”, ka shkruar ambasadori Greg Delawie.

aaa(6)


Etiketa:

Bëni një koment