Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Amerika po kërkon infermierë, paga 5 mijë dollarë

Prizren Post | 16:50 - 26.05.2016

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, ekziston një interes i madh për personel mjekësor shtesë, ku nevojiten 260 mijë infermierë.

Ajo që është e rëndësishme ta dini nëse vendosni të paraqiteni për këtë punë në Amerikë, është se profesioni i infermieres është në maje të listës së pagave më të larta në Amerikë, pra paguhet më shumë se kudo tjetër në botë.

Paga mesatare bruto e një infermiereje në SHBA, është mbi 4900 euro, respektivisht mbi 5000 dollarë amerikanë. Paga e saktë dallon nga lokacioni, niveli i arsimimit dhe përvoja.


Bëni një koment

Arivisti Company