Prizren Post - Nga qendra e Ballkanit!

Arritje e madhe e PD-së, zyrtarisht lejohet shamia

Prizren Post | 13:55 - 17.05.2014

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Prishtinë – Me iniciativën e Partisë së Drejtësisë është hequr udhëzimi administrativ i cili pengonte: shkollimin dhe punësimin e vajzave me mbulesë.

Dje Ministria e Arsimit dhe ajo e Administratës Publike i kanë ndryshuar udhëzimet administrative duke hequr nenet ku ndalohej vijimi i mësimit dhe punësimi i vajzave me mbulesë.

Besimi në lidershipin e Prof. Dr. Ferid Aganit bëri që të realizohet edhe kjo kërkesë e drejtë dhe e kahmotshme e qytetarëve të Kosovës, në veçanti e femrës muslimane./Prizren Post/


Etiketa:
Arivisti Company