As pozita e as opozita nuk pajtohen për reformën zgjedhore


E martë, 25 Shtator 2018

Prishtinë – Përfaqësuesit e partive politike në vend nga pozita dhe opozita nuk janë pajtuar për kohën se kur duhet të bëhet reforma zgjedhore.

Deputetja e Lëvizjes Vetëvendosje (LVV), Albulena Haxhiu në një diskutim me temën “Reforma zgjedhore e papërfunduar: Çfarë më tutje?”, e organizuar nga Instituti për Demokraci për Zhvillim (D4D), ka thënë që është e papranueshme për LVV-në, që të bëhet një reformë zgjedhorë pikërisht tani, pasi sipas saj po tentohet që me këto diskutime t’i zgjatet mandati qeverisë aktuale.

Etiketa: , , , , ,
Të fundit