Atentatet që ndryshuan rrjedhën e historisë


E martë, 23 Gusht 2022

Shume liderë dhe ish-udhëheqës, duke përfshirë ish-presidentin e SHBA-ve John F. Kennedy, ish-kryeministren pakistaneze Benazir Buto dhe kryeministrin izraelit Yitzhak Rabin, u vranë nga vrasës, duke ndryshuar historinë ne vendet e tyre dhe nē mbarë botën.

Etiketa: , ,
Të fundit